Om mig och mitt företag

Tre ben och ett tak
Min verksamhet står i dag på tre ben, dessa tre ben har jag samlat ihop under ett nybyggt klarrött tak som heter Lena.G. Mina olika verksamhetsområden är:
  • Konsult i näringslivet där mänskliga förändringsprocesser är det stora intresset.
  • Kognitivt terapeut med perspektiv på sex och samlevnad. Men även utbrändhet, stressrelaterade besvär och panikångest/depressioner ryms här.
  • Medicinjournalist med förkärlek för utveckling, relationer och välbefinnande.


Om Lena.G
Lena Gustafsson, verksam i det egna företaget Lena.G, 15 års erfarenhet som beteendevetare och legitimerad kognitiv psykoterapeut.

Min Mission
Min mission är att sprida nyfikenhet till förändring, att öka tron på oss själva och att vi med hjälp av tankens kraft kan skapa helt nya förutsättningar i våra liv.

Tre Ledord
Mina ledord är: Hela människor – Hela medarbetare – Hela ledare. Känner du att dessa tre uttryck stämmer in på dig är det bara att gratulera – du befinner dig i en oerhört stark och dynamisk utvecklingsprocess i ditt liv.

Massor med spännande människor
Mina uppdragsgivare finns såväl bland småföretag som stora organisationer. Jag gör bäst nytta hos företag som vill förena sin affärsplan med en människoplan, som vill se människor växa och trivas. Jag arbetar i individuella coachprogram eller grupprocesser tillsammans med projektledare, chefer och VD.